Ginklai, medžioklė, savigyna, sportas, laisvalaikis ir pramogos
Jūs nesate prisijungę.
Ar 9mm P.A. dujinį šovinį įmanoma iššauti per 9x19mm Luger kalibrui pritaikytą vamzdį? Jei taip, tai ar spyna bent šiek tiek atgal pajudėtų? :) Pats nenoriu eksperimentuot, bet gal yra šiaip įdomumui išbandžiusių? :)
Neprisijungęs
Ar nebuvo tokios temos jau?
Jei gerai atsimenu, guns.ru buvo aprašyta, kad bent jau iš makarovo galima iššauti, bet po to ilgai reikia gilzę krapštyti.
Paskutinis taisė Stark (2010-05-20 22:07:20)
Neprisijungęs
Nežinau todėl ir klausiu.
Neprisijungęs
Iššauti tai įmanoma, bet koks tolkas? :)
Neprisijungęs
kazkur xamiakas rase, kad galima, arba kazka maisau, per kovini pistoleta, dujine kulka issauti, per makarova lyg 9x18 ar per revolveri kazkoki, dar tiek pamenu :] bet rmt, koks tolkas? ;]
Neprisijungęs
Ne apie tai koks tolkas tema, o apskritai techniškai ar įmanoma.
Neprisijungęs
Techniškai tai ir į varstotą įstačius su vinim galima "iššauti" - ar apie tai kalba eina?
Neprisijungęs
Jūs žiūriu kaip NASA, o NASA aš suprantu taip: NASA - Never A Straight Answer. :)
Neprisijungęs
Iššauti galima. Tik ne iš bet kokio ginklo.
Dėl spynos - pilno persitaisymo nebus - "makaryčiui" dujiniais šaudyti specialios įvorės dedamos, kad mažintų vamzdžio diametrą ir slėgis vamzdyje didesnis būtų. Ar pavažiuos... velnias jį žino, aš sakyčiau kad kažkiek gal.
Neprisijungęs
DefJam - suparinai, netikiu kad 3 litu ant garsinio tau gaila :)
o seip - taip, 9mm dujiniam PISTOLETUI skirta garsini sovini tiek 9x17, 9x18 tiek 9x19 BETKOKS kovinis ginklas ishaus be problemu. Spyna nepajudes nei trupucio, ypac trumpos vamzdzio eigos atgal principu veikiancio pistoleto.
Dujinis sovinys yra 23mm ilgio, tokio pat ilgio kaip 9x17 su neishauta kulka. Bet tai nesvarbu, nes ekstraktorius vistiek uzkabina gilzes zieda, ir laiko tvirtai prie duziklio. todel isshaus ir 9x19 pistolete.
Paskutinis taisė admin (2010-05-25 09:49:41)
Neprisijungęs
Na va... :) Xamiakas - always a straight answer :)
Neprisijungęs
Xamiakas - bandei?
Ar teorinis pamastymas labai protingu veidu?
Neprisijungęs
visi mano teiginiai yra paremti ne tik teorinemis ziniomis, bet, kai imanoma, ir praktine patirtimi. Kitaip sakant, as shudo nemalu.
Neprisijungęs
Šiandien buvau LGF. Tai jie užvežę specialių 9x19mm garsinių šovinių. :D kaina 2.63lt už vienetą jei gerai pamenu. Dėžutės kaina šimtas su virš.
Neprisijungęs