Ginklai, medžioklė, savigyna, sportas, laisvalaikis ir pramogos
Jūs nesate prisijungę.
Jei mentai būtų paėmę, ne vienas straipsnis būtų ta tema atsiradęs - mol kruopštaus operatyvinio darbo dėka pavyko sulaikyti laaabai diiidelę ir laaabai organizuotą vieno asmens grupę, platinusią Lietuvoje uždraustus ginklus... bla bla bla... Greičiausiai išsipardavė ir tiek.
Neprisijungęs
jokio cia kriminalo nematau,latvijoje laisvai parduodamas zoraki 914 dujinis pistoletas,ir jei ji nauduosi pagal jo paskirti su dujiniais soviniais mano manimu viskas normaliai......o jei saus i galva issukineti pertvaras ir deti gumos ar kitokius saratus cia jau kriminalas
Neprisijungęs
http://www.polis.lv......saudyti su guminiais soviniais jis netinkamas
Paskutinis taisė gunnnnnnn (2010-04-07 20:49:22)
Neprisijungęs
taip, galva duota tam, kad mastyti, pranesima galima redaguoti, arba iterpti.
Neprisijungęs
Neprisijungęs
Tema atrodo apie Zoraki , tai galiu pasakiti kainos ir kokybes santikio atžvilgio zoraki yra lb kokybiškas ginklas. Pats turiu zoraki 914 jokiu problemu idejus 35J ,50J AR 80J Sovini neks ten nelusta, nestringa dirba kaip laikrodukas:-) nes padarita viskas paprastai ir kokybiskai ,metalas visur storas. (gal lydinis kaskoks bet tikrai kokybiskas) tai tiek apie Zoraki . Mano nuomone už tokius pinigus geresnio ginklo nera.
Neprisijungęs
Yra geresnių už tokius pinigus. Pvz: naudotas PM Makarov iš LGF.
Prisijungęs
As apie dujinius kalbu o ne apie kovinius.
Neprisijungęs
nu ir kas, kam metu yra gali pasiimt makarov ; ) vis pigiau
Neprisijungęs
Na nzn ar makarova paimsi už 250lt nauja, o zoraki galima paimt uz 250lt nauja lvl. Ir čia ligini dujini su koviniu taj tas pats ka ligint byb* su pirštu:-)
Neprisijungęs
karlas rašė:
Gal kas zinot kur galima pigiau nupirkt ta zoraki 914?
Draugas nusipirko uz 500lt. Nerealus ginklas. Plienas, storas toks. Net metaliniais sratais saudo, lentas pramusa.
As suradau , kad galima pigaiu nusipirkt afg.sk . Is tevo saskaitos per paypal pervedziau ten 380lt beveik su siuntimu, uzsakiau kad tevo vardu atsiustu ir jau 2 menesius nieko negaunu!!! Man parase kad ginkla issiunte. As po menesio pradejau jiem rasyt laiskus kad negavau ginklo, tai man atrase, kad reikejo savo salies istatymus pirma suzinot ir kad jie nekalti jeigu ginkla konfiskavo muitinei!!! Gal kas zinot ka daryt kad pinigus susigrazint??!
Gal kas turit deveta koki parduot? Tevas mane debilu vadina, kad issiunciau pinigus i kita sali nezinia kam ir nieko negavau, tai as noriu nupirkt dabar kad ir deveta ir pasakysiu tada tevui kad atveze, nes jau nebegaliu kentet. Jau menesi kasdiena del to ginklo nervus eda.
Durnus ir baznycioj musa :lol: Pinigu niekaip nesusigrazinsi, net negalvok apie tai :lol:
Neprisijungęs
gal kas turi parduot Zoraki 914?
Neprisijungęs
delcas rašė:
galima pigiau nusipirkt afg.sk :DDD
Neprisijungęs
delcas rašė:
Parduoda skelbiu.lt - paieškok.
Neprisijungęs