Ginklai, medžioklė, savigyna, sportas, laisvalaikis ir pramogos
Jūs nesate prisijungę.
ka manot apie B2, ar ji apsimoka pirkti? o gal jo bloga kokybe?
atsakikite i suos klausimus... aciu...
Neprisijungęs
cia vos ne pigiausias pneumatinis sautuvas, todel toks klausimas "ar apsimoka pirkti" neturetu kilti, nes nera is ko daugiau ir rinktis. kokybe pakankamai gera, nes jis pagamintas taip, kad pirma atsibosta su juo terliotis, o tik po to sugenda >:)
In conclusion, kiek moki, tiek ir gauni :) (geras PPP apie 800 lt.)
Neprisijungęs
TAIP apsimoka, skaiciuojant metus, treti metai, issaudyta neviena dezute soviniu, ;] ir toliau sekmingai saudo. puikus zaisliukas, kaip tik laisvalaikiui papliekti. daugiau uz pneumatika ir nemokek ;] susipazinsi su situ, noresi ko nors neimanomo, nusipirksi ;] //cia tokia mano nuomone ;]
Neprisijungęs
Saurimas rašė:
cia vos ne pigiausias pneumatinis sautuvas, todel toks klausimas "ar apsimoka pirkti" neturetu kilti, nes nera is ko daugiau ir rinktis. kokybe pakankamai gera, nes jis pagamintas taip, kad pirma atsibosta su juo terliotis, o tik po to sugenda >:)
In conclusion, kiek moki, tiek ir gauni :) (geras PPP apie 800 lt.)
man nereikia uz 800lt. man reikia paprasto, tik pasaudyti i savo pasirinkta taikini
Neprisijungęs
taip, papliekt i taikinukus tai cia geras dalykas, spokus taip pat gerai is tresnes arba vysnios numusa ;] pikciausiam pabegusiam kaimo gaidziui deja.. per plunksnas nepraejo, tik i dangu pasoko ir dar labiau susinervino. sauta buvo specialiai is bukos kulkos, bet kazin ar smaila suzeistu, cia ta prasme noriu pasakyt, kad galios jam tikrai uztenka ;] alaus butelius tasko per ~ 10metru, gal daugiau biski gal maziau. Patikrinta. ;] sekmes.
Neprisijungęs
gaidžiui reikia šauti į akį :D :D :D
Neprisijungęs
ech, kad sunkiai pasitaiko :( ir siaip i kuna taikem, baisu uzmust, reikejo tik galia isbandyt :D
Neprisijungęs