Ginklai, medžioklė, savigyna, sportas, laisvalaikis ir pramogos
Jūs nesate prisijungę.
Man kazkaip ta istorija nesirisa su sveiku protu...Paaiskinkit man,kaip zmogus turedamas du ginklus-legalu Beretta ir lieva Iza,daro nusikaltima su legaliai isigytu ginklu...Tai tas pats,kaip palikti pasa salia lavono...Juk ,kai perki ginkla,duodi policijai-balistikam ji prisaudyt.Tie pasilieka duomenis apie kulkos ir gilzes ypatumus po suvio.Cia juk tas pats,kaip ginklo pirstu atspaudai...Ir dar kaip tycia,Beretta uzsikerta,tai tada ja numeta...Ar ir jus po kiekvieno uzsikirtimo ismetat savus?Pataisykit mane prasau,jei kur susiveliau...O Drasiui pagarba didziule ir AA.
Neprisijungęs
Na juk aišku kaip dieną, kad čia jis pakištas, o visa istorija turi nukreipt dėmesį nuo daktarų ir įbaugint teisėjus.
Paskutinis taisė Analog (2010-04-25 14:23:03)
Neprisijungęs
yra viena versija kad ji pagavo isvakarese zudyniu, sueme, zudikas nusove zmones, kedi palaike pora menesiu ir kaip tik ant darom 2010 pamete negyva ir "be smurtiniu zimiu".
Neprisijungęs
Kas jį pagavo, koks žudikas? Kieno samdytas?
Neprisijungęs
http://pavaryk.blogspot.com/2009/10/ver … gyvas.html
pries puse metu parasytas straipsnis, bet pasirodo teisingai sake.
Neprisijungęs
Ne visai teisingai,nes mire ne pries puse metu o pries savaite...
Neprisijungęs
siaubas siaubas, pagalvokit, kokia turi but zmogaus psichika iskreipta, kad jis tvirkintu vaikus, cia nukrypstant nuo temos apie zudikus, ar jus pagalvojat? juk tai issigimeliai, gamtos nevykeliai, tokius reikia naikint. ir be jokiu teismu, prievartavo/tvirkino vaika, prie sienos. arba ne kazkokia chemine kastracija, o tiesiog ka reik nupjaut. dar uz kiekviena vaika po pirsta, turbut be galvu, daug zinomu vyru liktu, taip speju.
Neprisijungęs
Ne Beretta ir lievą Izh'a, o Beretta ir Winchester'į.
Neprisijungęs
kunas butu jau ''biski'' suires jeigu butu mires pries puse metu...
Neprisijungęs
neonzn rašė:
kunas butu jau ''biski'' suires jeigu butu mires pries puse metu...
Butent;)
Neprisijungęs
savaime suprantama kad nebuvo nuzudytas pries puse metu, bet aisku kad buvo nuzudytas.
Neprisijungęs