Ginklai, medžioklė, savigyna, sportas, laisvalaikis ir pramogos
Jūs nesate prisijungę.
tai va, radau toki, nenauja, pigia krizine kaina, bukle gera, pats apciupinejau. ar apsimoka toki pirkt? visgi cia tie me 38 gum compact, tai pamegtas ginklas del kazko, o kaip tas pocket? irgi revolveris, penki suviai, gumos ten jokios nereik, tik kad gerai dujom saudytu. ir jeigu toki pirkciau, kokie soviniai pipiriniai geresni? firma? kur pirkt? jeigu neoksalyje
Neprisijungęs
Jei dujoms naudosi, gal geriau pistoletas, o ne revolveris? Revolveris gi praleidžia dujas pro tarpą tarp būgno ir vamzdžio, todėl ir pats daugiau jų gauni... :)
Neprisijungęs
turiu 2 pistoletus, reck baby 8mm, valau t.t, tepu kas juda ;D, kertasi labai, tada antras bruni gap, irgi nepatikeciau jam savo dantu, veido be traumu, ir ne karto nesulauzytos nosies, todel noriu revolverio, ;-/gal netiek daug jau ir praeina? tu duju?
Neprisijungęs
nedaug, atgal tikrai neskrenda, jei ne pries veja ir ne patalpoj saudai.
Neprisijungęs
aisku
Neprisijungęs
As turiu toki, gal 5 metai jei ne daugiau jam. Mazai naudojamas buvo, tik per sventes, bet nei karto nebuvo uzsikirtes.
Neprisijungęs
Gal ir kvailas klausimas, nes turiu ta pocket, bet is kokio jis metalo?
Paskutinis taisė Chuliganas (2010-04-22 16:10:22)
Neprisijungęs
kiek man pasakojo pardavejas cinko lydinio, bet be jokiu popieriu jis ten buvo ;] siaip tikrai nezinau, as jo nepirkau tada, turiu balioneli, pistoletai siaip del vaizdo, nedrysciau dujiniu pistoletu gintis, ivare man baimes cia topicai visokie ;-/ reik patikimumo man ;]
Neprisijungęs
Ar skiriasi ME38 pocket pagamintas pries 10 metu nuo to, kuris parduotuviu vitrinose guli dabar? Gal visdelto metalas skiriasi ar dar kas nors?
Neprisijungęs
Nezinau ar tupas klausimas, bet... Po pasaudymo su cs soviniais mano revolvierius pradejo smirdeti. Palaikius rankose, persiduoda kvapelis ir i rankas. :( Ta ginkla reik pravedinti, ar ka padaryti?
Neprisijungęs
nuvalyk su balistoliu ar kokiu kitokiu brudu ginklam valyt
Neprisijungęs
O paprastas tepalas netiks?
Neprisijungęs
Norejau dar karta paklausti ar apsimoka imti dujini PISTOLETA vokiska ar rusiska (nes kiti nelabai vyke) ar buti prie revolveriu?
Neprisijungęs
Jei nori gero nestringančio pistoleto tai imk vokišką Rohm RG 96. Pats jį turėjau ir nemažai šaudžiau, kokybė net labai nebloga kaip dujinio pistoleto.
Neprisijungęs
Neprisijungęs